Внаслідок обстрілу Дніпропетровщини Павлоград кілька годин був без світла: коментар мера

1026
Фото з відкритих джерел

Внаслідок ворожого обстрілу Дніпропетровської області зранку у Павлограді пропали світло і вода. Були перебої з мобільним зв’язком. Електропостачання поновили, працюють над відновленням подачі води.

Про це повідомив міський голова Анатолій Вершина.

«Станом на 12:45 включились електроенергія, але кілька годин вона була відсутня. Без електроенергії зупиняються підприємства, установи, подача води. Не працює водовідведення. На жаль, країна агресор робить свою чорну справу. Ми маємо бути готовими», — коментує Анатолій Вершина.

Він звернувся до павлоградців з розумінням і серйозністю поставитися до цієї ситуації. Кожна людина може бережливо ставитися до витрат електроенергії.

«Я впевнений, ми це витримаємо. Те, що робиться, це роблять нелюди. Шановні павлоградці, гуртуємося, зберігаємо спокій. Треба по можливості бути готовими до таких випадків», — каже міський голова.

Воду містянам скоро почнуть подавати. Місто має запас у власних резервуарах на дві доби (за умови, що є електроенергія).

За словами президента України Володимира Зеленського, з 10 жовтня внаслідок ударів російських окупантів знищено 30% електростанцій України.

Вранці була атакована Придніпровська теплоелектростанція. Є постраждалі співробітники. Енергетичне обладнання станції зазнало серйозних ушкоджень, сталося займання, наразі генерації на станції немає. Після ліквідації загоряння працівники підприємства приступили до роботи з усунення наслідків і відновлення роботи.

Силами ППО було збито 4 російських ракети.